søndag, maj 17, 2009

Nyt job.

Så er det officielt faldet på plads, at jeg skal være præst i Pandrup-Birkelse og i Brovst. Det betyder at vi i løbet af sommeren flytter fra det sjællandske til det nordjydske.
Og det fylder en med delte følelser, for der er ingen tvivl om, at vi virkelig har sat pris på tiden vi har haft herovre og det menigheds fællesskab vi har været(og stadig lidt endnu er)en del af. Så det bliver sikkert svært at sige farvel til alt det gode vi har haft herovre.
Samtidig glæder vi os helt enormt til at komme over til det jydske, tæt på vores familier, og til 2 nye spændende menigheds fællesskaber. Vi glæder os også til at få lidt mere plads end vi hidtil har haft i vores 2 værelses lejlighed, da det til tider kan være lidt trangt for tre personer, hvor det yngste medlem har mere energi end de to andre til sammen ;-)
Dette kommer til udtryk på de mest kreative måder. I dag fandt Noah Helles klip-klapppere og præsterede at placerer begge sine fødder i dem og vade frem og tilbage igennem stuen. Det er bare helt vidunderligt, at han får så mange sjove ideer, så har vi også lidt at grine af.

Ingen kommentarer: