mandag, november 16, 2009

Siden sidst

Siden sidste indlæg er der sket det fantastiske, at vi endelig har fået solgt vores lejlighed i Høje Taastrup. Det gik stærkt og den blev overdraget igår så det var det....Vi kigger nu på huse heroppe i Pandrup og håber på at finde noget spændende og gøre en god handel.
Jeg er blevet ansat som pædagog i en børnehave og er startet her i november måned. Det blev ikke til mere end 3 måneders arbejdsløshed, men til tider 3 lange måneder når rygterne var at hver pædagog stilling fik mellem 60 og 80 ansøgere. Så var det af og til svært at bevare optimismen med ansøgerne når de fleste steder ville have pædagoger med 3-4 års erfaring. Så gør 5 måneder jo ikke meget. Men heldigvis fandt jeg lige stedet der ikke hang sig i det. Det er dejligt endelig at starte og jeg er blevet taget godt imod. Vi er en del nyansatte og flere følger de næste par måneder så der er heldigvis ikke så meget " vi plejer....."
Ved at alle disse ting er faldet på plads med lejlighed og job føler vi at vi falder mere og mere til heroppe i Nordjylland.

Ingen kommentarer: