torsdag, august 18, 2011

Bare lidt skønne drenge billeder








 Ja ja man er vel lidt maskulin engang imellem



Sommerferie 2011

 Noahs amigo Andreas kom på besøg hos os og der blev tid til masser af hygge, slik, fårup sommerland og leg. Noah synes det var fantastisk at vise alle sine traktorer og redskaber frem til sådan en sej fyr... Andreas havde en par blå converse basket sko med og Noah faldt fuldstændig for dem. " wow mor, de er bare MEGA seje. Sådan nogle ønsker jeg mig" så ude i gangen står nu et par seje blå Andreas sko....

 Der blev heldigvis også tid til nogle ture på stranden, nogle dage var det dog lidt for koldt at bade, men så kan der altid bygges nogle sandslotte.

 Ugen efter vi havde været på baptistkirkens sommerstævne satte vi kursen nordpå. Hvorfor tage sydpå når man kan tage til Norge?. Her havde vi lejet en hytte i Valle et par timer nord for Kristianssand. Vi er begge super glade for Norge, så nu syntes vi at det var på tide for børnene at stifte bekendtskab med dette vidunderlige land.... Vi var heldige at vejret viste sig fra sin aller bedste og mest gavmilde side så masser af sol og varme og kun lidt regn og torden.


 Jonatan stifter bekendtskab med blåbær.... Han var vild med dem hvorimod det ikke var noget for Noah

 Ahhh det er skønt at blive kølet ned i varmen... Tæt på vores hytte var der et super dejligt sted at bade. Der var både det stille vand og vandet med lidt mere fald på. (Moren var den eneste der ikke skulle nyde noget af at udsætte sin krop for en sådan nedfrysning)



 En "vild" vandretur. Vi havde desværre ikke lykkedes at leje en rygsæk hvor vi kunne putte Jonatan i når vi gik så de steder hvor klapvognen ikke kunne komme frem måtte han op på farens skuldre. Det betød selvfølgelig også at det ikke blev de meget lange udfordrende ture vi kom på denne gang, men lidt stigning var der dog.
En lille energipause 
 zzzzzzzz. Det er bare for hårdt at være på tur

I varmen er det skønt med en is og storbroren var så sød at dele med lillebroderen